Om Forunderligt.dk

Velkommen til et forunderligt afbræk i hverdagen! 

Forunderligt.dk kan forhåbentlig få dig til at stoppe op et øjeblik og undre dig, trække på smilebåndet, ryste på hovedet, fundere over livets mærkværdigheder, begejstre dig og være med til at åbne øjne for alt det forunderlige, vi omgiver os med hver eneste dag.

Nysgerrighed og evnen til at undre sig er nogle af de ingredienser, der skaber opfindelser og ny viden – eller pudsige oplevelser og sjove episoder – eller små og store øjeblikke af skønhed og ærefrygt.

Jeg hylder en tilgang til livet, der rummer forundringsparathed og lysten til at gå på omveje med alle sanser åbne. Når det lykkes, kan man opleve det forunderlige i både stort og småt. Det gør verden meget rigere.

Noget er forunderligt – andet er bare for underligt. Det er de ting, jeg gerne vil dele med dig på min blog.

Jeg er Dorthe, 45 år, opvokset i Jylland, bosat i København siden 2001. Jeg er arkitekt MAA, skribent / journalist DJ og kunsthistoriker IN SPE – og det gælder sådan set både professionelt og privat. Jeg elsker at opleve og lære nye ting, herunder unyttig viden. Jeg går i frø, hvis jeg ikke jævnligt bliver begejstret. Jeg har engang fået at vide, at jeg har en tegnefilm inde i mit hoved. Jeg elsker flødeboller og at vandre meget langt. Jeg bliver glad, når jeg udtaler ord på italiensk. Og så er jeg vist nok født i et forkert århundrede.

Udover at jeg elsker at skrive, er jeg meget visuelt orienteret, så mine indlæg er både i tekst og billeder. Langt de fleste fotografier er taget af mig selv.

Jeg driver min egen virksomhed, Racconto, med bl.a. arkitekturformidling og arkitektrådgivning – læs mere om mig www.racconto.dk. 

 

Her er jeg – glad i Venedig. Se dét er en forunderlig by! Den er jo faktisk umulig, og alligevel findes den … Er det ikke forunderligt? 

Dorthe i Venedig

 

Tilbage til forsiden

Comments are closed.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: