6. december – den sjette låge i julekalenderen!

Det Danske Institut ligger i udkanten af Borghese-parken, som er et dejligt, grønt åndehul i Rom. Jeg krydser igennem, når jeg går ind til de centrale dele af Rom, jeg går igennem for at komme til Piazza del Popolo, jeg går igennem for at komme til Pincio, én af højene i Rom (men ikke én af de 7), hvor der er en pragtfuld udsigt over Rom, jeg går igennem for at komme til det nærmeste supermarked for at købe ind, og i dag er jeg ikke gået igennem, men er gået rundt i! Et par timer blandt pinjer, fontæner, skulpturer, cyklende børn og løbende hunde, med duften af træer og græs i næsen, fontæneplask i ørerne og sol på kinden. Er det ikke forunderligt?

søheste

One Response to 6. december – den sjette låge i julekalenderen!

  1. Stig says:

    Der er meget at være taknemmelig over. Du er heldig. Jeg må til Rom en dag. Ønsker dig fortsat lykke og held i virkelighedens poesi, med tak for åbenbaringen.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: