19. december – den nittende låge i julekalenderen!

I dag jeg været hjemme hele dagen for at studere og forsøge at komme frem til en vinkel på min BA-opgave, som jo er grunden til, at jeg er her. Jeg har netop fået vejledning af den amanuensis, der er tilknyttet stedet, og, hvilken lykke, hun havde en masse gode idéer, så det forunderlige muligvis kan forekomme, at jeg kan koble mosaikstudierne sammen med både Kant og ’det sublime’ (nogle af jer læsere vil vide, at DET vil være STORT for mig!).

Ellers har jeg kun været udenfor på en lille gåtur for at købe ind. Og så er det jo heldigt, at turen til det nærmeste indkøbssted går igennem Borghese-parken, hvor alle sanser kommer i spil. Solstråler der varmer huden, nåletræsdufte der intenst svæver forbi næseborene, frugter (noget der ligner agern) der falder fra andre træer og lander på grusstierne med små smæld, lyden af samme ’agern’, der brister, når man træder på dem, fuglefløjt, frisk luft. Ganske forunderligt!

Men det føles, som om der mangler noget … Nå, ja: trafik! Biler der dytter, motorcykler der gasser op, busser der ’udånder’, scootere der tøffer rundt, fodgængere der med dødsforagt krydser gaden midt i trafikmylderet, folk der råber, trafikpoliti der fløjter &, &. Det er et helt utroligt virvar, der mærkes i både krop, øjne, næse og ører, men som på forunderlig vis flyder af sted uden de helt store problemer. Her er et potpourri over diverse trafikoplevelser, som jeg NÆSTEN helt har savnet i dagens ro og afsondrethed.

IMG_0873

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: