18. december – den attende låge i julekalenderen!

Dagen i dag er et glimrende eksempel på, at dage kan udvikle sig på en ganske anden måde, end man kunne have forventet. På den gode måde. Jeg havde en plan om nogle steder, jeg gerne ville se i løbet af formiddagen, og så endte jeg med at være på farten i 13 timer og se og opleve både det, jeg havde forestillet mig, og en hel masse andet. Det har været herligt!

Jeg har bl.a. mødt ham her, som jeg i mange år har drømt om at se: 

???????????????????????????????

Pave Innocens X, malet af Velazquez – det var en kæmpestor oplevelse! Måske ét af de bedste portrætmalerier, jeg nogensinde har set!

Jeg har også set dem her:

???????????????????????????????

Nogle af de smukkeste mosaikker, jeg har oplevet.

Og så kommer alt det, jeg ikke anede, ville komme til at ske, bl.a. en ukrainsk messe (i kirken, der anes her til højre) og en smuk, smuk aften ude i byen i godt selskab, hvor himlen rent faktisk VAR så blå som her, og hvor gadeilluminationen spillede i fontænens vand. Forunderligt!

???????????????????????????????

IMG_8717

(af gæstefotograf B.A.F.)

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: